رییس جمهور احمدی نژاد گرامی … تو خیلی خوشبخت هستی که ما ملت میانه رویی هستیم! تا جایی که ترجیح میدهیم سیاست ورزی کنیم تا زور آزمایی! ما میتونستیم - اگه میخواستیم - در چشم بهم زدنی کل کشورت را تبخیر کنیم . اما نخواهیم کرد. هیچ وقت آمریکا را دست کم نگیرید. نه تو هیچ اعتباری در صحنه جهانی داری و نه هیچکدوم از دوستانت… دوستانی مثل چاوز و اون بزمجه در کره شمالی!! - “گرگوری از ایلینویز”
▪ پاسخ های خواندنی شهروندان آمریکایی در جواب به نامه محمود عزیز به مردم آمریکا (English - FOXNews)
(۷) نظر برای اين مطلب ارسال شده است
گرگوری از طرف یک ملت حرف نزن بلکه صدات را ببر آخه کی گفته تو جواب بدی جای یک ملت در ضمن شما اگه می تونست در جنگ ایران و عراق که جنگ ایران و امریکا بود ذوب میکرد بخار میشد تبخیرات انجام میگرفت اما نشد حالا هم روت و کم کن و سرت به کار خودت باشه
والله با این نامه ای که محمود نوشت باید انتظار این جوابها روهم داشت. ابراهیم نبوی خیلی زیبا نامشو نقد کرد.
طنز براهیم نبوی در روز انلاین:
مسابقات دوحه آغاز شد و در همان آغاز مسابقه قطری ها با اعلام اسامی بزرگان خودشان در تاریخ مانند ابوریحان البیرونی و ابن سینا و لابد الونصر فارابی و غیره، برای خودشان کلی تاریخ تولید کردند. نکته جالب اینکه همه این تجاوزات تاریخی جلوی چشم برادر غیور و رئیس جمهور کشورمان که همراه با خانواده برای سفر تفریحی به دوحه رفته است، رخ داد. یکی از خبرنگاران از احمدی نژاد پرسید: آیا شما اعتراضی به اینکه گفته شده ابن سینا و ابوریحان بیرونی عرب بودند و ایرانی نبودند، ندارید؟ وی در پاسخ اعلام داشت: اینها که گفتید چه کسانی هستند؟
حدود ۴۰۰ تا نامه دیگر هستند. نامه خطاب به مردم آمریکا بود و مردم آمریکا در سایت فاکس نیوز همه و همه به احمدی نژاد لقب آدم احمق دادند! متاسفم ولی این نظر مردم آمریکاست.
نکته جالب اینکه من و خیلی های دیگر اصلا به احمدی نژاد حق نمیدهیم بعنوان نماینده مردم ایران نامه بنویسد.ولی حالا از پاسخ مردم آمریکا خوشحالم.
به این گری گوری عوضی یکم حق بدین! اون عکس العملش به یک نامه غیر معقول بود باید هم غیر معمول باشه!
امیر جان واقعا ممنونم که این لینکهای انگلیسی رو کار میکنی…







age mitonesti keshvare ma ro tabkhir koni to in 27 sal mikardi