سایت قطار وبگردی، خبرگردی و اشتراک لینک

جهاد نکاح، ایدز و مسعود رجوی + تصاویر

gofteman goftemannews.com ۳۱ تیر ۱۳۹۵ دیدگاه ۶۴۹

برخی فرماندهان زن سازمان منافقین می‌گویند: رجوی بعد از اینکه گردنبندهای حامل عکس خود را بر گردن زنان می‌انداخت به آنها تجاوز می‌کرد.

گفتمان نیوز: فرقه رجوی نامی آشنا برای تمام ایرانی‌ها است؛ سازمانی که در ابتدا در جهت حمایت از انقلاب اسلامی ایران، جوانان بسیاری را جذب کرد و در ادامه با چرخشی کامل از اهداف ترسیم شده برای خود؛ در نهایت تبدیل به زندانی برای مردان افسرده و زنانی با صورت‌های آفتاب سوخته و ریش و سبیل دار شد. سازمانی مخوف با زنان و مردانی که سال‌هاست به دور از خانواده و هرگونه ارتباط با دنیای بیرون و به مدد برنامه‌های شستشو ذهنی(غسل هفتگی) موسوم به عملیات جاری تنها مسعود و مریم را می‌شناسند.

برخی می گویند سرانجام H.I.V گریبان مسعود رجوی را گرفت و او را به هلاکت رساند.

  تسنیم: مسعود رجوی ۳ سال قبل بر اثر سکته قلبی مرده است +جزئیات

مسعود رجوی
رجوی‌ها در کجا زندگی می‌کنند

چندی پیش باشگاه ایرانیان مقیم اروپا که با نام (Pen) در فرانسه فعالیت می‌کنند در سایت رسمی خود درباره این سوال که رجوی‌ها در کجا زندگی می‌کنند نوشت که آنها به هیچ وجه در پاریس زندگی نمی‌کنند. این باشگاه گفت: آنها تنها برای برگزاری کنفرانس‌های خود تحت شدیدترین تدابیر امنیتی دولتی به این شهر می‌آیند و به سرعت به مکان نامعلومی انتقال داده می‌شوند. این باشگاه اسناد و شواهدی مستند آورده که نشان می‌دهد آنها در اروپا یا آمریکا زندگی نمی‌کنند و به نظر می‌رسد تحت حمایت صهیونیست‌ها عملیات‌های تروریستی علیه مردم فلسطین و حزب‌الله لبنان را سازماندهی می‌کنند.

این احتمال بسیار قوی هم است که رجوی این روزها را در آغوش…
ادامه مطلب و تصاویر را در گفتمان انقلاب اسلامی بخوانید

جدیدترین مطالب قطار وبگردی را از دست ندهید!

شاید این مطالب را هم بپسندید

دیدگاه ها

دیدگاه بگذارید

avatar
  اشتراک در  
اطلاع از