ویژگی های حضرت فاطمه و دلیل گرامیداشت آن حضرت
dell ghatar.com ۲۹ آبان ۱۴۰۲ دیدگاه ۲۴
ایام فاطمیه
ایام فاطیمه یا همان دهه فاطمیه تاریخ شهادت حضرت زهرا است که برای بسیاری از مسلمان تاریخ سوگ و عزاداری واقعی است. چرا که بسیاری از مسلمان جهان این روز را اشک میریزند و مراسمات مختلفی را برای زنده نگه داشتن یاد حضرت فاطمه برگزار میکنند. بسیاری با طراحی بنر دهه فاطمیه و ارسال آن در فضای مجازی یا چاپ و آن در محلهای مختلف ایام فاطمیه را به دیگران گوشزد میکنند. چرا که عزاداری و انجام برخی امور در این شبها ثواب بسیار زیادی دارد. در ادامه قصد داریم شما را با ویژگی های حضرت فاطمه و همچنین دلیل گرامیداشت آن حضرت و نحوه گرامیداشت و اطلاعرسانی بیشتر با چاپ و نصب بنر فاطمیه آشنا کنیم. شما با دانلود یک طرح لایه باز بنر فاطمیه میتوانید بنر شهادت حضرت زهرا را به سلیقه خود درست کنید و در شبکههای اجتماعی منتشر کنید.
زندگینامه حضرت فاطمه (س)
حضرت فاطمه بنت محمد (سلام الله علیها)، دختر پیامبر اسلام حضرت محمد (صلی الله علیه و آله) و خدیجه بنت خویلد، و همسر امیرالمؤمنین علی بن ابیطالب (علیه السلام) بود. ایشان در سال ۵۹۰ میلادی در مکه، در خانواده پیامبر اسلام به دنیا آمد.
از جوانی، حضرت فاطمه در کنار پدرش به ترویج و انتشار اسلام مشغول بود. ایشان همچنین در جنگ احد و جنگ خندق نقش فعالی داشته است.
حضرت فاطمه در زندگی خود نمونهای از صداقت، عفاف، تقوا، مهربانی و پایبندی به اسلام بودند. ایشان در مدینه همچنین به تدریس احادیث و علوم دینی مشغول بودند و به عنوان معلم برجسته و مورد احترام در جامعه شناخته میشدند.
متأسفانه، حضرت فاطمه در سال ۱۱ هجری درگذشتند. وفات ایشان برای جامعه اسلامی حادثهای دردناک و تلخ بود. پس از درگذشت، حضرت فاطمه در قبرستان جنت البقیع در مدینه به خاک سپرده شدند. زندگینامه حضرت فاطمه (س) نمونهای از پاکی و عفاف، هدایت و تعالی اخلاقی، و پایبندی به اسلام است. ایشان یک نماد بزرگ از زنان بزرگ اسلام و مظهر مقام و منزلت بالا و ارجمند زن در اسلام میباشند.
با مراجعه به وبسایتهای طراحی میتوانید بنر لایه باز فاطمیه یا بنر خام فاطمیه را دانلود کنید و سپس با ایجاد تغییرات لازم یک بنر شهادت حضرت فاطمه طراحی نمایید و درباره زندگینامه آن حضرت در دهههای فاطمیه به سایرین اطلاعات جامع و مفیدی را بدهید.
ویژگیهای حضرت فاطمه (س) براساس روایت اسلام و بزرگان
به طور کلی، ویژگیهای حضرت فاطمه (سلام الله علیها) شامل ویژگیهایی نظیر صداقت، عفاف، شجاعت، تعقل، پایبندی به اسلام و قرآن، دانش و فهم عمیق دینی و اخلاقی، محبت و مهربانی نسبت به خانواده و مردم میباشد.
حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها)، دختر پیامبر اسلام حضرت محمد (صلی الله علیه و آله) و خدیجه بنت خویلد، و همسر امیرالمؤمنین علی بن ابیطالب (علیه السلام) بودند. از روایات اسلامی، ویژگیهای برجسته حضرت زهرا عبارتند از:
صداقت و راستی
حضرت زهرا (س) برجستهترین نمونه صداقت و راستی در اسلام است. ایشان همواره به صداقت و راستی پایبند بودند و هیچ گونه دروغ و تزویر را تحمل نمیکردند. برای فرهنگسازی این ویژگی حضرت، با دانلود پوستر لایه باز فاطمیه میتوانید آن را به همگان آموزش و اطلاع دهید.
عفاف و پاکدامنی
حضرت زهرا (س) نمادی از عفاف و پاکدامنی بودند. ایشان برخلاف زمان خود و شرایط سخت زندگی، همیشه در برابر هرگونه نقص و ناپاکی دفاع میکردند. بنابراین با دانلود فایل لایه باز فاطمیه میتوانید این ویژگی حضرت را به دیگران به خصوص بانوان گوشزد کنید تا آنها به عنوان یک درس آن را بیاموزند.
تقوا و پرهیزکاری
حضرت زهرا (س) در تمام جوانی و عمر خود به تقوا و پرهیزکاری پایبند بودند. ایشان در رفتار و اعمال خود همواره به اصول و ارزشهای دینی پایبند بودند.
مهربانی و مدارا
حضرت زهرا (س) برخلاف شرایط سخت زندگی، همواره مهربانی، مدارا و خوشرویی را در برخورد با افراد به خرج میدادند. ایشان به تمامی مردم با محبت و مهربانی رفتار میکردند. حضرت زهرا (س) با کودکان بسیار مهربان بودند و آنها را همچون کودکان خود دوست میداشتند. به همین منظور کودکان از وی حس مادری به خصوصی میگرفتند که بسیار آرامشبخش بود. به خصوص یتیمان با وجود خانم فاطمه زهرا (س) یک مادر داشتند که همیشه مراقبشان بود.
علم و فضیلت
حضرت زهرا (س) دارای دانش و فهم عمیق درباره اسلام و احادیث پیامبر بودند. ایشان به عنوان معلم برجسته و منبع حکمت و علم برای امت اسلامی شناخته میشدند. در تاریخ اسلام بسیاری از بانوان از حضرت فاطمه (س) درسهای بزرگی آموختند که شاید بعدها به دردشان خورده است. ایشان دریایی از علم و فضیلت بودند که آنها را به دیگران به ویژه بانوان و دختران آموزش میدادند.
این ویژگیها تنها بخشی از ویژگیهای برجسته حضرت زهرا (س) است که از روایات اسلامی بدست آمده است. ایشان یک نماد بزرگ از پاکی و عفاف، هدایت و تعالی اخلاقی، و پایبندی به اسلام و ارزشهای آن هستند.
دلیل گرامیداشت روز شهادت حضرت فاطمه (س)
درباره دلیل گرامیداشت حضرت فاطمه (سلام الله علیها) نیز، علاوه بر ویژگیهای فردی ایشان، دلایل مذهبی و تاریخی نیز وجود دارد. به عنوان دختر و همسر پیامبر اسلام (صلی الله علیه و آله) و مادر امامان شیعه، حضرت فاطمه موقعیت بسیار مهم و حیاتی در تاریخ اسلام داشته است. گرامیداشت حضرت فاطمه نه تنها به خاطر جایگاه نزدیکی ایشان به پیامبر و ائمه اطهار (علیهم السلام) است، بلکه به عنوان نمادی از پاکی و عدالت در اسلام، ارزش بسیاری دارد.
یادداشت پایانی
همانطور که در بالا مطالعه کردید، گرامیداشت ایام فاطمیه بسیار مهم است. چرا که ترویج فرهنگ فاطمیه به کودکان و نوجوانان نسل جدید کمک میکند تا آنها نیز با بزرگی و ویژگیهای حضرت فاطمه (س) آشنا شوند و درسهای بزرگی از ویژگیهای رفتاری حضرت بگیرند. اگر به دنبال برگزاری مراسم برای دهه فاطمیه ۱۴۰۲ هستید، می توانید بنر و پوستر های مناسب ایام فاطمیه را از طرح دات آی آر دانلود کنید. در این وبسایت شما می توانید آرشیو عظیمی از فایل های لایه باز و خام را پیدا کنید تا برای مراسمات و بزرگداشت این دههف بنر و پوستر طراحی کنید.
رپورتاژ آگهی
دیدگاه بگذارید