عکس/ ست پوشی لادن مستوفی و امین حیایی در اکران «برف آخر»
cici ghatar.com ۰۴ دی ۱۴۰۳ دیدگاه ۳۳۳
این دو هنرمند که از بازیگران این فیلم سینمایی هستند، در اوتفیتهایی با پالت رنگی مشابه حاضر شدند که نظر طرفدارانشان رو جلب کرد.
پالت رنگهای خنثی و آکروماتیک (پوشیدن آیتمهایی با طیف رنگی خنثی) انتخاب این دو هنرمند بود که علاوهبر رعایت قوانین استایل، از ریسک کمتری هم برخوردار است، بهطوری که با تمام رنگها قابلیت ترکیب دارد.
امین حیایی برای این اکران آیتمهای کژوالی انتخاب کرد که با کلاه، بافت، بوت و شلوار زاپداری تکمیل میشد.
بافت و کلاه این هنرمند از برند philipp plein انتخاب شده بود و درسته که آیتمها بهخوبی کنار هم چیدمان شده بودند اما مناسب این مراسم نبود و برای موقعیتهایی مثل کافه، سینما، پیادهروی و… مناسب بودند. و بهتر بود با جایگزین کردن آیتمهای دیگری، پوشش خودش را به استایل اسمارت کژوال نزدیکتر میکرد تا با دِرِسکُد این مراسم همخوانی داشته باشد.
لادن مستوفی هم که مانند امین حیایی پیرو پالت رنگهای خنثی و آکروماتیک در این اکران بود، با تبعیت از سبک شخصی خودش که شامل استفاده از کلاه و یا بستن روسری به روش خاصش بود، ظاهر شد و برای این مراسم کلاهی را انتخاب کرد که هماهنگ با سبک شخصی خودش بود.
علاوهبر آن، لادن مستوفی کیمونویی با یقه اسکی انتخاب کرد که با دامنی پلیسه با جنسی ظریفتر تکمیل میشد که باعث شد تا شاهد استایلی اسمارت کژوال از این هنرمند باشیم.
پالت رنگها متناسب با هم انتخاب شده بودند و انتخاب کلاه هم گزینهای مناسب با فرم یقه لباس بود اما برای جلوگیری از یکنواختی در این استایل بهتر بود از اکسسوری و یا آیتمی با رنگ درخشان استفاده میشد تا شاهد اوتفیتی چشمنوازتر باشیم.
جدیدترین مطالب قطار وبگردی را از دست ندهید!