خودکشی دختر ایلامی ۳ روز بعد تولد ۱۶ سالگی‌اش+ عکس

abbas ghatar.com ۱۵ دی ۱۴۰۳ دیدگاه ۱۹۶

آتوسا رضائیان، بلاگر معروف، سه روز پس از تولد خود در ایلام اقدام به خودکشی کرد و جان باخت.

آتوسا رضائیان
آتوسا رضائیان،  بلاگر معروف  که ششم دی ماه ۱۴۰۳ در شهر ایلام تولد ۱۶ سالگی خود را جشن گرفته بود، سه روز پس از تولد خود اقدام به خودکشی کرد و متأسفانه جان باخت.
گزارش‌ها حاکی از آن است که پس از وقوع این حادثه، پیکر آتوسا رضائیان به بهشت رضای ایلام منتقل و در آنجا دفن شد. اطلاعات دقیق‌تری از انگیزه این اقدام در دسترس نیست و این واقعه موجی از تأسف و اندوه در بین نزدیکان و جامعه مجازی ایجاد کرده است.
آتوسا رضائیان یک بلاگر اهل ایلام بود که در اینستاگرام فعالیت می‌کرد.
متأسفانه، گزارش‌ها حاکی از آن است که آتوسا رضائیان در سن ۱۶ سالگی، سه روز پس از جشن تولدش، دست به خودکشی زده است. این خبر در رسانه‌های محلی منتشر شده و واکنش‌های متعددی را در پی داشته است.
صفحه اینستاگرام او همچنان فعال است و محتوای قبلی او در دسترس دنبال‌کنندگان قرار دارد. این اتفاق تلخ، توجه بسیاری را به مسائل مرتبط با سلامت روان در میان نوجوانان و فشار‌های موجود در فضای مجازی جلب کرده است.

0 0 رای‌ها
امتیازدهی به مطلب
منبع: خبر فوری

جدیدترین مطالب قطار وبگردی را از دست ندهید!

شاید این مطالب را هم بپسندید

دیدگاه ها

اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
قدیمی‌ترین
جدیدترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
View all comments
0
دوست داریم نظرتونو بدونیم، لطفا دیدگاهی بنویسیدx