هیوا سیفی زاده، خواننده، به قید وثیقه آزاد شد +عکس
hana ghatar.com ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ دیدگاه ۱۹۵
ماجرا و علت بازداشت هیوا سیفیزاده
کنسرت هیوا سیفیزاده در مجموعه فرهنگی «عمارت روبرو» برگزار شده بود، اما به گفته مسئولان، این اجرا مجوز رسمی نداشته است. در شب اجرا، در ساعت ۲۲:۳۰ پنجشنبه ۹ اسفند، هنگامی که سیفی زاده مشغول اجرای دومین قطعه از برنامه خود بود، مأموران امنیتی وارد سالن شده و او را به همراه گروه موسیقیاش بازداشت کردند.
اولین بار، خبر این بازداشت توسط بهمن بابازاده، خبرنگار حوزه موسیقی، در شبکههای اجتماعی منتشر شد. به گفته وی، این کنسرت مجوز داشته، اما به دلیل شایعهای که در فضای مجازی منتشر شد مبنی بر اینکه این رویداد “اولین کنسرت یک خواننده زن برای آقایان” خواهد بود، حساسیتهایی پیرامون آن شکل گرفت که در نهایت منجر به بازداشت این هنرمند شد. با این حال، برخی منابع دیگر علت بازداشت را “برگزاری کنسرت بدون مجوز” اعلام کردند.
مقامات امنیتی هم اعلام کردند که بازداشت هیوا سیفی زاده بر اساس دستور دادستانی و به دلیل اجرای بدون مجوز بوده است. در پی این اتفاق، صفحه اینستاگرام او نیز مسدود شد. همچنین مجموعه فرهنگی «عمارت روبرو» اعلام کرد که تا اطلاع ثانوی تعطیل خواهد بود.
هیوا سیفی زاده کیست؟ (بیوگرافی)
هیوا سیفیزاده متولد ۱۴ آبان ۱۳۷۶ در تهران است. او که فارغالتحصیل رشته مهندسی صنایع است، بیش از یک دهه در عرصه موسیقی فعالیت داشته و با گروههای مختلفی همکاری کرده است. وی فعالیت حرفهای خود را از سال ۱۳۸۹ آغاز کرده و نقطه عطف کارنامه هنریاش، همکاری با گروه موسیقی «رستاک» در سال ۱۴۰۰ بوده است. گروه رستاک یکی از مطرحترین گروههای موسیقی محلی ایران است که اجراهای متعددی در داخل و خارج از کشور داشته است.
علاوه بر گروه رستاک، سیفی زاده با گروه «آوای مهربانی» نیز همکاری کرده است. همچنین در سال ۱۳۹۵، او با گروه موسیقی «موج نو» به آهنگسازی علی قمصری و رهبری پویا سرابی، در تالار وحدت (تالار رودکی) به اجرا پرداخته است. از دیگر افتخارات او، حضور در جشنواره موسیقی «نوای خرم» در سال ۱۳۹۳ به عنوان یکی از برگزیدگان و اجرای موسیقی در جشنواره تیرگان کانادا در سال ۱۴۰۰ است.
فعالیتهای تئاتری هیوا سیفی زاده
علاوه بر موسیقی، سیفی زاده در زمینه تئاتر نیز فعالیت داشته است. در سال ۱۴۰۱، او در نمایش «کافه عاشقی» به نویسندگی و کارگردانی سید جلالالدین دُری و آهنگسازی پیمان خازنی، در فرهنگسرای نیاوران و پردیس تئاتر شهرزاد تهران به اجرا پرداخت. در سال ۱۴۰۲ نیز با کنسرت-نمایش «ناکجا آباد» به نویسندگی محمود توسلیان و کارگردانی سپیده صباغ همکاری کرد و در تماشاخانه ملک به روی صحنه رفت. با این حال، یک هفته پس از آغاز اجراهای نمایش، او با انتشار بیانیهای در اینستاگرام، از قطع همکاری خود با این پروژه خبر داد. پس از خروج او، نقش «پریچهر» در این نمایش توسط زهره فیروزی ایفا شد.
سخنرانی در رویدادهای فرهنگی
در بهمن ۱۴۰۲، سیفیزاده در بیستمین رویداد بینالمللی «صبح خلاق» در تهران با موضوع جهانی “برخاستن” حضور یافت و درباره حرفه و زندگی هنری خود سخنرانی کرد. این رویداد فرصتی بود تا او تجربیات خود را در حوزه موسیقی و هنر با مخاطبان به اشتراک بگذارد.
جدیدترین مطالب قطار وبگردی را از دست ندهید!