عکس/ دیدار اسرای آزاد شده اسرائیلی با ترامپ
derakhshan ghatar.com ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ دیدگاه ۱۹۷
هشدار ترامپ به حماس پس از دیدار با گروگانهای آزادشده اسرائیلی
پس از این دیدار، ترامپ هشدار شدیدی به گروه حماس داد و تأکید کرد که در صورت عدم آزادی فوری تمامی گروگانها و بازگرداندن اجساد قربانیان، این گروه با پیامدهای جدی و کشندهای روبهرو خواهد شد. وی اظهار داشت که اعضای حماس در صورت عدم همکاری “در امان نخواهند بود” و به رهبران این گروه توصیه کرد که غزه را ترک کنند.
این هشدار در حالی مطرح شد که کاخ سفید تأیید کرد مذاکرات مستقیمی با حماس برای تضمین آزادی گروگانها انجام شده است. این مذاکرات، که نخستین بار از زمان آغاز جنگ در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ بهصورت علنی اعلام شد، با هدف آزادی گروگانهای آمریکایی و احتمالاً تمدید آتشبس صورت گرفته است.
با این حال، حماس همچنان ۵۹ گروگان را در اختیار دارد و پیشنهاد ایالات متحده برای تمدید آتشبس را رد کرده است. این وضعیت، تنشها را افزایش داده و تلاشهای دیپلماتیک برای حل بحران را با چالش مواجه کرده است.
ترامپ همچنین پیشنهاد داده است که جمعیت غزه به مناطق دیگر منتقل شوند تا امکان بازسازی این منطقه فراهم شود. این پیشنهاد با حمایت بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی، همراه بوده، اما کشورهای عربی همسایه آن را رد کردهاند.
در مجموع، دیدار ترامپ با گروگانهای آزادشده اسرائیلی نشاندهنده تعهد ایالات متحده به حمایت از اسرائیل و تلاش برای آزادی گروگانها در غزه است. با این حال، آینده مذاکرات و وضعیت آتشبس همچنان نامشخص باقی مانده است.
جدیدترین مطالب قطار وبگردی را از دست ندهید!