سارق اصلی صندوق امانات بانک ملی: من را اعدام نکنید، برای کشور مفید هستم
nefi ghatar.com ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ دیدگاه ۱۴۵
آرمین، متهم ردیف اول پرونده سرقت از صندوق بانک ملی: وقتی میگویند فلان گاوصندوق، ضدسرقت است یا این مکان، مکان ایمنی است سریع در مورد آن تحقیق میکنم. تحقیقاتم هم نشان داده آنقدری که برخی شرکتها در مورد ایمنی گاوصندوقهایشان تبلیغ می کنند، ایمن نیستند یا اصلا بعضی از آنها ایمنی ندارند.
در مدتی که داخل زندان هستم شروع به طراحی گاوصندوقی کردم که اصلا هیچ کس نمی تواند آن را به راحتی باز کند. من تمام نقطه ضعفهایی که در گاوصندوقهای دیگر وجود دارد را می شناسم. به همین خاطر با اکتفا به این نقاط ضعف گاوصندوقی را به صورت دستی طراحی کردم که با هیچ روشی باز یا تخریب نمیشود.
حدود هزار گاوصندوق طراحی کردم تا اینکه چند ماه پیش به طرح گاوصندوقی رسیدم که اگر ساخته شود حتی خودم هم نمی توانم آن را باز کنم.
من حتی ضعف سیستمهای امنیتی را می توانم پیدا کنم و نقاط ضعف آنها را از بین ببرم. درست است که در رشته آیتی تحصیلات نداشتم، اما می توانم تحت نظارت قوه قضاییه و مسئولان ذی ربط سیستمهای امنیتی را مدیریت کنم.
پوزش میطلبم و طلب عفو دارم فقط قصدم سرقت بود فقط می خواستم بدهیهایم را پرداخت کنم، نه اخلال و نه تشویش. الان با اتهام افساد فی الارض مواجه شدم که اصلا فکرش را هم نمیکردم. من قطعا با تواناییهایی که دارم، می توانم برای کشور مفید واقع شوم.
جدیدترین مطالب قطار وبگردی را از دست ندهید!