شرط عراقچی برای آغاز دوباره مذاکرات رسما اعلام شد

derakhshan ghatar.com ۳۰ خرداد ۱۴۰۴ دیدگاه ۱۷۷

وزیر خارجه ایران پس از پایان گفت‌وگوها با طرف‌های اروپایی تاکید کرد: مادامی که حملات این رژیم ادامه دارد، با هیچ طرفی مذاکره نخواهیم کرد.

عباس عراقچی«سیدعباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پایان گفت‌وگوهای خود با وزرای خارجه آلمان، فرانسه و انگلیس و مسئول سیاست خارجی اروپا، با اظهارنظر در خصوص این گفت‌وگوها پرداخت.

عراقچی با تاکید بر صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران، گفت: رژیم صهیونیستی باید تجاوزات و جنایات خود را متوقف کند. مادامی که حملات این رژیم ادامه دارد، با هیچ طرفی مذاکره نخواهیم کرد.

طبق گزارش الجزیره، او با تاکید بر این نکته که «جمهوری اسلامی ایران به اعمال حق مشروع برای دفاع از خود ادامه خواهد داد»، گفت: ما نگران عدم محکومیت حملات فجیع رژیم صهیونیستی هستیم.

وزیر خارجه ایران تاکید کرد که «برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران صلح‌آمیز و تحت نظارت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است».

طبق گزارش المیادین، او در ادامه گفت: ما از ادامه گفت‌وگوها با تروئیکای اروپایی و اتحادیه اروپا حمایت می‌کنیم و آماده برای دیدار مجدد در آینده نزدیک هستیم.

  پاسخ قاطع عراقچی به تهدید بریتانیا

وزیر امور خارجه ایران با اشاره به اینکه «ایران آماده بررسی مسیرهای دیپلماتیک است»، تاکید کرد که توانایی‌های دفاعی جمهوری اسلامی ایران قابل مذاکره نیست.

عراقچی همچنین تاکید کرد که ایران آماده است به محض توقف تجاوز رژیم صهیونیستی، دیپلماسی را بررسی کند.

0 0 رای‌ها
امتیازدهی به مطلب

جدیدترین مطالب قطار وبگردی را از دست ندهید!

شاید این مطالب را هم بپسندید

دیدگاه ها

اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
قدیمی‌ترین
جدیدترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
View all comments
0
دوست داریم نظرتونو بدونیم، لطفا دیدگاهی بنویسیدx