رونالدو هزینه تحصیل فرزندان ژوتا را می‌پردازد

parantez ghatar.com ۱۵ تیر ۱۴۰۴ دیدگاه ۱۲۱

کریستیانو رونالدو با حرکتی انسان دوستانه تصمیم گرفته هزینه تحصیل سه فرزند دیگو ژوتا، هم تیمی فقیدش را تقبل کند.

اگرچه کریستیانو رونالدو در مراسم تشییع جنازه دیگو ژوتا و برادرش آندره شرکت نکرد، اما اقدام قابل توجهی برای فرزندان این فوتبالیست در سر دارد.

کاپیتان تیم ملی پرتغال تمایل خود را برای پرداخت هزینه‌های کامل تحصیلی سه فرزند دیگو ژوتا ابراز کرده است.

رونالدو همچنین یکی از اولین کسانی بود که پیام‌ تسلیتی در رسانه‌های اجتماعی منتشر کرد و یاد هم تیمی فقید خود را گرامی داشت.

پیش از این، مشخص شد که لیورپول حقوق ژوتا را تا پایان قراردادش که در تابستان ۲۰۲۷ منقضی می‌شود، به خانواده‌اش پرداخت خواهد کرد که تقریباً معادل ۲۲ میلیون پوند است.

مدیران لیورپول همچنین شماره ۲۰ را که این مهاجم با آن بازی می‌کرد، بایگانی کردند. ایجاد یک بنیاد خیریه یا سایر پروژه‌های یادبود به یاد این فوتبالیست نیز در دست اقدام است.

  شکایت یک پزشک زیبایی از رونالدو؛ کریستیانو به من بدهکار است!

ژوتا در سال ۲۰۲۰ به لیورپول پیوست و سابقه دو قهرمانی در لیگ جزیره و یک قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا را با پیراهن این تیم در کارنامه دارد.

5 1 رای
امتیازدهی به مطلب
منبع: تابناک

جدیدترین مطالب قطار وبگردی را از دست ندهید!

شاید این مطالب را هم بپسندید

دیدگاه ها

اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
قدیمی‌ترین
جدیدترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
View all comments
0
دوست داریم نظرتونو بدونیم، لطفا دیدگاهی بنویسیدx