نوشته هادی حجازی‌فر در واکنش به حمله اسرائیلی‌ آمریکایی

suzan ghatar.com ۰۹ فروردین ۱۴۰۵ دیدگاه ۱۳۴

هادی حجازی‌فر، بازیگر و کارگردان سینما و تلویزیون در واکنش به حمله اسرائیلی‌آمریکایی به ایران نوشت:

من در وحشتِ چشم‌های معصوم کودکان میناب قفل شده‌ام؛ در نجات و بازماندگی حلمایِ کوچک تبریز و صدالبته تنهایی ابدی و آوار آلودش؛ یا آن کودک هفت‌ساله کرجی نجات‌یافته از انفجار که بی‌تاب و ترسیده است و سراغ مادرش را می‌گیرد و امدادگر چاره‌ای جز دروغ گفتن به او ندارد.

من در ترس‌های ابدی کودکان ایران از این همه انفجار و بمب قفل شده‌ام. من در اندوهِ خیس و انتظارِ دریایی پدرها، مادرها، همسران و فرزندان دنانشین‌هایِ غریب و سفیدپوش قفل شده‌ام.
من به اندازه هزارسال در این چند روز اندوه تلنبار کرده‌ام. مگر این‌همه بی‌رحمی و جنایت از این پلیدترین و فاسد‌ترین آدم‌های جزیره‌نشین! چیز عجیبی است؟ من پر از مرثیه‌ام برای تمام آن جان‌های پاک و شجاعی که برای دفاع از ذره ذره ایرانم تکه تکه شده‌اند.
این روزها «موقعیت مهدی»، مجنون و خیبر را بسیار مرور می‌کنم. اندوهِ باکری در جزیره مجنون را. آن تجسم بلامنازعِ تنها ماندن ولی تا آخر ایستادن. من پر از گریه‌ام. اما این همه پرچم که در اهتزازِ حماسه‌اند فریاد می‌زنند که اکنون زمان سوگ نیست.
هرچند شاید خیلی‌ها «خسرو» باشند نه باکری! اما یقین دارم و به گواهِ تاریخ و به چشم می‌بینم باکری‌های پیر و جوان را که در هیاهوی آتش و خون، مردانه؛ مومن و سلحشورانه ایستاده‌اند و برای اقامه یک نماز پیروزی دیگر در «خرمشهرها» بی‌تابند.
5 2 رای‌ها
امتیازدهی به مطلب
  تصاویر چهار سرباز آمریکایی کشته شده در حمله پهپادی ایران
منبع: عصرایران

جدیدترین مطالب قطار وبگردی را از دست ندهید!

شاید این مطالب را هم بپسندید

دیدگاه ها

guest

0 نظرات
قدیمی‌ترین
جدیدترین بیشترین رای
0
دوست داریم نظرتونو بدونیم، لطفا دیدگاهی بنویسیدx