ویدیو/ زیدان در مراسم معارفه: بعد از رئال فقط هدایت فرانسه را می‌خواستم

tajik ghatar.com ۰۶ مرداد ۱۴۰۵ دیدگاه ۶۹

زین‌الدین زیدان در مراسم معارفه خود به‌عنوان سرمربی جدید تیم ملی فرانسه، از تحقق یکی از بزرگ‌ترین اهداف دوران مربیگری‌اش سخن گفت.

سرمربی جدید خروس‌ها در ابتدای صحبت‌هایش اظهار داشت: «بعد از رئال مادرید، من فقط یک شغل را می‌خواستم؛ هدایت تیم ملی فرانسه.»
زیدان که سال‌ها با پیراهن تیم ملی فرانسه و باشگاه رئال مادرید افتخارات بزرگی کسب کرده و سپس سه قهرمانی متوالی لیگ قهرمانان اروپا را روی نیمکت رئال تجربه کرده است، حالا هدایت تیم ملی کشورش را برعهده گرفته و امیدوار است این موفقیت‌ها را در عرصه ملی نیز تکرار کند.
او در ادامه با اشاره به سبک بازی مورد علاقه‌اش گفت: «من به‌عنوان شماره ۱۰ بازی می‌کردم، بنابراین همیشه به فوتبال هجومی، خلق موقعیت و گلزنی علاقه داشته‌ام. هواداران به‌زودی سبک بازی تیم من را خواهند شناخت.»
اظهارات زیدان با استقبال گسترده هواداران فوتبال فرانسه همراه شده و بسیاری امیدوارند حضور او آغازگر دوره‌ای تازه برای تیم ملی این کشور باشد؛ تیمی که حالا با یکی از بزرگ‌ترین اسطوره‌های تاریخ فوتبال جهان وارد فصل جدیدی از فعالیت خود شده است.

  زیدان تیم ملی فرانسه را متحول می‌کند؟ آینده سه ستاره سرشناس در هاله‌ای از ابهام
5 1 رای
امتیازدهی به مطلب
منبع: زی اسپرت

جدیدترین مطالب قطار وبگردی را از دست ندهید!

شاید این مطالب را هم بپسندید

دیدگاه ها

guest

0 نظرات
قدیمی‌ترین
جدیدترین بیشترین رای
0
دوست داریم نظرتونو بدونیم، لطفا دیدگاهی بنویسیدx