پشت پرده طرح ادعایی نتانیاهو برای عملیات در ایران

abbas ghatar.com ۱۵ آبان ۱۴۰۵ دیدگاه ۴

شبکه ۱۲ اسرائیل در گزارشی از طرحی منتسب به بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم، و رئیس موساد برای اجرای عملیاتی در داخل ایران خبر داده است. بر اساس ادعای این رسانه، قرار بود این عملیات در آستانه انتخابات اسرائیل انجام شود، اما پس از افشای اطلاعات مربوط به آن و ورود آمریکا، طرح متوقف شد.

نتانیاهو
جزئیات ادعای کانال ۱۲ درباره طرح نتانیاهو در ایران

طبق گزارش منتشرشده از سوی کانال ۱۲ اسرائیل، نتانیاهو و رومن گوفمن، رئیس موساد، قصد داشتند پیش از انتخابات ۲۷ اکتبر اسرائیل عملیاتی را در خاک ایران اجرا کنند.

این گزارش مدعی است که طرح موردنظر با حمایت کامل مقام‌های ارشد نهادهای امنیتی اسرائیل روبه‌رو نبوده است. برخی از این مقام‌ها ظاهراً نگران بودند اجرای چنین عملیاتی به تشدید گسترده تنش‌ها منجر شود و حتی برگزاری انتخابات در موعد مقرر را با مشکل مواجه کند.

آمریکا چگونه از عملیات ادعایی اسرائیل مطلع شد؟

شبکه ۱۲ در ادامه گزارش خود ادعا کرده است که اشتباه یکی از عوامل امنیتی اسرائیل باعث افشای اطلاعات مربوط به این عملیات شد و آمریکا از برنامه مطلع شد.

بر اساس همین روایت، واشنگتن پس از اطلاع از طرح، برای متوقف کردن آن به‌سرعت وارد عمل شد و در نهایت عملیات برنامه‌ریزی‌شده اجرا نشد.

  هدف اسرائیل از به پرواز درآوردن هواپیماهای خود در مرز ایران چیست؟

آیا طرح عملیاتی نتانیاهو در ایران تأیید شده است؟

با وجود انتشار این گزارش، جزئیات مطرح‌شده درباره طرح ادعایی نتانیاهو و رئیس موساد، از جمله ماهیت عملیات، اهداف احتمالی آن و چگونگی افشای اطلاعات، در متن منتشرشده به‌طور کامل روشن نشده است.

همچنین برای این ادعاها منبع مستقلی ارائه نشده و اطلاعات موجود صرفاً به روایت منتسب به شبکه ۱۲ اسرائیل متکی است. بنابراین، تا زمان انتشار شواهد یا تأییدهای مستقل، نمی‌توان جزئیات این ماجرا را قطعی دانست.

0 0 رای‌ها
نظر شما برای ما مهمه

جدیدترین مطالب قطار وبگردی را از دست ندهید!

شاید این مطالب را هم بپسندید

دیدگاه ها

guest

0 نظرات
قدیمی‌ترین
جدیدترین بیشترین رای
0
دوست داریم نظرتونو بدونیم، لطفا دیدگاهی بنویسیدx