تصاویر/دختر ترامپ، بیل گیتس،زاکربرگ در عروسی پسر ثروتمندترین مرد آسیا
achar ghatar.com ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ دیدگاه ۳۹۴
در عروسی “آنانت آمبانی” پسر ” موکش آمبانی” رییس شرکت صنایع ” ریلاینس ” (بزرگ ترین شرکت خصوصی هند) که با دارا بودن ۱۱۴ میلیارد دلار، ثروتمندترین مرد آسیایی لقب گرفته، علاوه بر چهره های سرشناسی از جهان بسیاری از ستاره های سینمایی بالیوود هند نیز حضور یافته اند.
آنانت آمبانی ۲۸ ساله با “رادیکا مرچنت” ۲۹ ساله، دختر رئیس یک شرکت بزرگ داروسازی هند به نام “آنکور هلثکر” ازدواج کرد.
عروسی دختر موکش آمبانی نیز که در سال ۲۰۱۸ برگزار شد بسیار مجلل بود و بیش از ۱۰۰ میلیون دلار هزینه داشت.
در هند سالانه بیش از ۷۵ میلیارد دلار صرف برگزاری جشن های عروسی می شود و برگزاری مراسم عروسی پرزرق و برق به ویژه در بین قشر مرفه هندی چهارمین صنعت بزرگ پردرآمد در این کشور محسوب می شود.
با این حال جمعیتی بیش از ۶۰۰ میلیون نفر از مردم هند در فقر مطلق به سر می برند و با درآمد بین ۱ تا ۲ دلار در روز زندگی می کنند.
امیرخان، شاهرخ خان و سلمان خان در حال اجرای مراسم
بیل گیتس و همسرش
جدیدترین مطالب قطار وبگردی را از دست ندهید!