بازیگران «در انتهای شب» دوباره کنار هم؛ تولید «لیلی و شیرین» پس از وقفه جنگ
Yar ghatar.com ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۵ دیدگاه ۲۲۵

حمیدرضا قربانی، کارگردان فیلمهای «مغز استخوان» (۱۳۹۸) و «خانهای در خیابان چهل و یکم» (۱۳۹۴)، به تازگی ساخت سریالی به نام «لیلی و شیرین» را آغاز کرده است. این سریال که پیش از جنگ رمضان به مدت ۱۲ روز تولید شده بود، از جمعه گذشته کار خود را از سر گرفته و به مدت سه ماه دیگر فیلمبرداری آن ادامه خواهد داشت.
بازیگران مطرح در یک سریال
در سریال «لیلی و شیرین» بازیگرانی همچون علی مصفا (که نویسندگی این اثر را نیز بر عهده دارد)، هدی زینالعابدین و پارسا پیروزفر به ایفای نقش میپردازند. پردیس پورعبادینی از دیگر بازیگران این مجموعه است.
همبازی شدن دوباره پیروزفر و زینالعابدین از نکات قابل توجه این پروژه است. این دو پیشتر در سریال موفق «در انتهای شب» (۱۴۰۲) به کارگردانی آیدا پناهنده در کنار یکدیگر بازی کرده بودند و تجربه همکاری موفقی را پشت سر گذاشتهاند.
جدیدترین مطالب قطار وبگردی را از دست ندهید!