رضا ثقتی، مدیر جنجالی ارشاد گیلان دوباره خبرساز شد

derakhshan ghatar.com ۰۲ مرداد ۱۴۰۵ دیدگاه ۱۲

انتشار ادعایی درباره انتصاب رضا ثقتی، مدیرکل پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان به عنوان رئیس اداره رسیدگی به تخلفات دانشجویی دانشگاه گیلان، بار دیگر نام او را در فضای رسانه‌ای مطرح کرده است.

یغما فخشامی، روزنامه‌نگار، با انتشار مطلبی در شبکه اجتماعی ایکس به نقل از کانال تلگرامی «رادیو گیلان» مدعی شد که رضا ثقتی به این سمت منصوب شده است. با این حال، تا زمان انتشار این خبر هیچ اطلاعیه یا تأییدیه رسمی از سوی دانشگاه گیلان یا دیگر مراجع مسئول درباره این انتصاب منتشر نشده است.

مروری کوتاه بر پرونده رضا ثقتی

نام رضا ثقتی نخستین بار در سال ۱۴۰۲ پس از انتشار ویدئویی منتسب به او در فضای مجازی به طور گسترده مطرح شد. پس از انتشار این ویدئو، وی از سمت مدیرکلی فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان کنار رفت و برای او پرونده قضایی تشکیل شد.

در شهریور ۱۴۰۳ نیز قوه قضائیه اعلام کرد که او در این پرونده به اتهام «لواط تفخیذی» به ۱۰۰ ضربه شلاق و تبعید محکوم شده است.

ادعای انتصاب جدید در دانشگاه گیلان

اکنون برخی کانال‌های تلگرامی و کاربران شبکه‌های اجتماعی مدعی شده‌اند که رضا ثقتی به عنوان رئیس اداره رسیدگی به تخلفات دانشجویی دانشگاه گیلان منصوب شده است. با این حال، این ادعا تاکنون از سوی منابع رسمی تأیید یا تکذیب نشده و باید منتظر اعلام نظر رسمی دانشگاه گیلان یا نهادهای ذی‌ربط ماند.

5 1 رای
امتیازدهی به مطلب

جدیدترین مطالب قطار وبگردی را از دست ندهید!

شاید این مطالب را هم بپسندید

دیدگاه ها

guest

0 نظرات
قدیمی‌ترین
جدیدترین بیشترین رای
0
دوست داریم نظرتونو بدونیم، لطفا دیدگاهی بنویسیدx