واکنش بابک زنجانی به پلمب کافهاش
afra ghatar.com ۰۷ شهریور ۱۴۰۵ دیدگاه ۴
بابک زنجانی در واکنش به انتشار خبر پلمب کافه منتسب به خود، نسبت به نحوه برخورد با برخی واحدهای صنفی و کسبوکارها واکنش نشان داد.

او در مطلبی که در کانال خود منتشر کرده، تأکید کرده است که تعطیلی محل کسب و درآمد افراد، پیش از آنکه روند قانونی بهطور کامل طی شود و حکم قطعی صادر شود، میتواند تبعاتی برای صاحبان این مشاغل داشته باشد.
زنجانی همچنین با اشاره به مسئولیت صاحبان واحدهای صنفی، معتقد است نباید رفتار مراجعهکنندگان به یک کسبوکار، بهطور مستقیم متوجه صاحب آن واحد شود.
او در ادامه از ضرورت توجه به وضعیت معیشتی صاحبان کسبوکارها سخن گفته و تأکید کرده است که برخورد با واحدهای صنفی نباید به شکلی باشد که زندگی و درآمد افراد تحت تأثیر قرار بگیرد.
زنجانی همچنین اعلام کرده موضوع مربوط به پلمب و نحوه برخورد با این کسبوکارها را از مسیر حقوقی پیگیری خواهد کرد.
جدیدترین مطالب قطار وبگردی را از دست ندهید!