تصویب قانونی جنجالی، مجازات برای ارائه اطلاعات به بیگانگان، بدون مجوز!

abbas ghatar.com ۱۴ مهر ۱۴۰۵ دیدگاه ۰

یک ماده دیگر طرح جنجالی «نفوذ» در مجلس تصویب شد. نمایندگان در نشست علنی امروز (سه‌شنبه، ۱۴ مهر ماه) مجلس شورای اسلامی که به صورت مجازی برگزار شد در جریان بررسی طرح مقابله با نفوذ بیگانگان با ماده ۲۰ این طرح موافقت کردند.

مجلس

براساس ماده ۲۰ طرح مذکور، هر کس اطلاعات، گزارش‌ها و داده‌ها یا آمار رسمی منتشرنشده کشور را که به اعتبار شغل، سمت یا مأموریت قانونی خود به آنها دسترسی یافته، بدون اخذ مجوز قبلی از سامانه در اختیار کارگزار بیگانه قرار دهد، به حبس درجه چهار و محرومیت دائم از تصدی شغلی محکوم می‌شود.

تبصره ۱- هرکس اطلاعات طبقه بندی شده (محرمانه یا سری) را بدون مجوز قانونی برای کارگزار یا تبعه بیگانه افشاء منتشر یا منتقل نماید و در پی این اقدام خسارت و آسیبی به امینت یا منافع ملی کشور وارد شود، به حبس و جزای نقدی درجه سه محکوم می شود.

0 0 رای‌ها
امتیازدهی به مطلب
  «همه ما جاسوسیم»؛ مصوبه جدید مجلس چه ارتباطاتی را محدود می‌کند؟
منبع: خبرآنلاین

جدیدترین مطالب قطار وبگردی را از دست ندهید!

شاید این مطالب را هم بپسندید

دیدگاه ها

guest

0 نظرات
قدیمی‌ترین
جدیدترین بیشترین رای
0
دوست داریم نظرتونو بدونیم، لطفا دیدگاهی بنویسیدx