پوشش قاتل حمیدرضا رجب‌زاده با چادر حاشیه ساز شد /عکس

afra ghatar.com ۲۰ مرداد ۱۴۰۵ دیدگاه ۳۶

انتشار تصویر متهم زن در پرونده قتل حمیدرضا رجب‌زاده با پوشش چادر، بار دیگر بحث درباره شیوه پوشش متهمان زن پس از بازداشت را مطرح کرده است. این موضوع پیش از این نیز در برخی پرونده‌های قضایی و انتظامی مورد توجه قرار گرفته بود.

توضیح پلیس درباره پوشش متهمان زن

پلیس در توضیح این موضوع به فارس اعلام کرده که الزامی برای چادر سر کردن متهمان زن وجود ندارد. با این حال، بر اساس توضیحات مطرح‌شده، متهم زن باید هنگام حضور در محیط‌های رسمی حجاب شرعی داشته باشد و اگر پوشش او با این شرایط مطابقت نداشته باشد، از پوششی که برای چنین شرایطی در نظر گرفته شده استفاده می‌شود.

در پرونده اخیر نیز به گفته پلیس، چون متهم زن پوشش نامناسبی داشته، چادر به عنوان پوشش پیش‌بینی‌شده در اختیار او قرار گرفته است.

تصویر متهم زن در پرونده قتل حمیدرضا رجب‌زاده

چادر متهمان زن؛ سابقه‌ای که دوباره مورد توجه قرار گرفته است

استفاده از چادر برای متهمان زن موضوع تازه‌ای نیست و در پرونده‌های مختلف نیز نمونه‌هایی از آن دیده شده است. در یکی از موارد، دختر جوانی که به «دختر قمه‌کش شوشتری» معروف شده بود، پس از بازداشت با چادر رنگی در تلویزیون ظاهر شد.

  جزئیات جدید از قتل حمیدرضا رجب زاده: بلاگر زن طعمه کشاندن مداح به قرار مرگ

نمونه دیگری که در این زمینه مورد اشاره قرار گرفته، شبنم نعمت‌زاده است که در جریان رسیدگی قضایی به پرونده فساد مالی، با پوشش چادر در دادگاه حاضر شد.

انتقادها از نحوه پوشش متهمان زن

انتشار تصاویر این‌چنینی باعث شده برخی کارشناسان درباره ضرورت بازنگری در شیوه پوشش متهمان زن بحث کنند. به اعتقاد این گروه، اختصاص چادر به زنانی که هنگام بازداشت پوشش مورد نظر را ندارند، می‌تواند از یک سو برای زنان محجبه محل بحث باشد و از سوی دیگر این تصور نادرست را ایجاد کند که پوشش چادر با متهم یا مجرم بودن ارتباط دارد.

در مقابل، پیشنهاد شده است به جای چادر، مانتوی ساده و بلند در ورودی مراکز انتظامی و امنیتی در دسترس باشد تا زنانی که پوشششان با شرایط مورد نظر مطابقت ندارد، بتوانند از آن استفاده کنند.

  آخرین جزئیات پرونده قتل حمیدرضا رجب‌زاده، مداح اهل‌بیت

البته اجرای چنین پیشنهادی نیازمند تصمیم‌گیری درباره نحوه تأمین این پوشش و در صورت لزوم، تغییر مقررات و اختصاص بودجه از سوی نهادهای مربوط خواهد بود.

5 1 رای
امتیازدهی به مطلب

جدیدترین مطالب قطار وبگردی را از دست ندهید!

شاید این مطالب را هم بپسندید

دیدگاه ها

guest

0 نظرات
قدیمی‌ترین
جدیدترین بیشترین رای
0
دوست داریم نظرتونو بدونیم، لطفا دیدگاهی بنویسیدx